Training

Vakmanschap, kwaliteit en aandacht voor het individuele paard zijn speerpunten van Stal van Hoof. Door de jaren heen zijn talrijke spring- en dressuurpaarden klaargemaakt voor de hengsten- en merriekeuringen met een zeer goed resultaat als gevolg. Er zijn hengsten goedgekeurd bij het KWPN, BWP, AES en in Duitsland, maar er zijn ook diverse paarden doorgegroeid tot internationaal sportpaard.

Met het oog op de hengstenkeuring hebben Willem van Hoof en Yvonne Copal de paarden het liefst tien tot twaalf weken van tevoren in training, zodat er tijd genomen kan worden als de jonge paarden een terugval krijgen, waarna er weer opgebouwd kan worden tot het moment om te pieken.

De eerlijke en directe communicatie richting eigenaren spreekt velen aan. Professionele stallen die hun jonge paarden op Stal van Hoof in training zetten, zijn onder meer:

Farmer Hoeve, Jan Lamers uit Oss
Paul Hendrix, Baarlo
Kees van den Oetelaar, Schijndel
Martien van der Bruggen, Poppel (B.)
Danielle Heijkoop, Rotterdam
Erdbiesme Hof, Hoogstraten

Fandango - Stal van Hoof Barichello - Stal van Hoof Don Sandrino - Stal van Hoof

Al ons nieuws


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /home/stalvanhoof.nl/public_html/nl_content/Nieuws_lang.php:9 Stack trace: #0 /home/stalvanhoof.nl/public_html/include/template.php(114): require_once() #1 /home/stalvanhoof.nl/public_html/pages/Training.php(7): require_once('/home/stalvanho...') #2 /home/stalvanhoof.nl/public_html/index.php(35): require_once('/home/stalvanho...') #3 {main} thrown in /home/stalvanhoof.nl/public_html/nl_content/Nieuws_lang.php on line 9