Team Stal van Hoof

Willem van Hoof

Willem rondde zijn opleiding af op de NHB Deurne specialisatie springen en liep onder meer stage bij Leon Thijssen. Hoewel hij begon als dressuurruiter, schakelde hij dus al snel over naar de springsport. Samen met zijn oom, Ad van Trier, had hij interessante jonge springpaarden uit goede stammen en van daaruit ontstond de interesse voor de springpaardenfokkerij. Willem heeft een goed oog voor jong talent. Oudere paarden laat hij op concours uitbrengen door professionele ruiters.

Yvonne Copal

Ook Yvonne heeft NHB Deurne afgerond, maar dan met specialisatie dressuur. Ze begon vanuit haar stage op Dressuurstal Fiechter en werkte daarna acht jaar parttime voor Ad Valk bij wie ze zeer getalenteerde paarden te rijden kreeg en een voorliefde ontwikkelde voor Krack C-bloed. Yvonne reed diverse hengsten zoals de Krack C-zonen United, Vivaldi, Webster en Tuschinski, maar ook Apache (UB40 x Krack C). Webster was van haar zelf en verkocht ze in 2011 als ZZ-Zwaar dressuurpaard aan de Zweedse Mathilde Hannell, die met hem finalist was op het EK junioren 2013. Yvonne rijdt dagelijks zes tot acht paarden en brengt de zelf opgeleide Anne (v. Tuschinski) momenteel in de Lichte Tour uit. Dochter Sanne zit ook al regelmatig in het zadel op haar pony.

Stalmedewerkers:

Cindy Verhoeven
Anne van Dijk
Manon Maas
Martine Noordermeer

Stal van Hoof Stal van Hoof Familie van Hoof - Stal van Hoof

Al ons nieuws


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /home/stalvanhoof.nl/public_html/nl_content/Nieuws_lang.php:9 Stack trace: #0 /home/stalvanhoof.nl/public_html/include/template.php(114): require_once() #1 /home/stalvanhoof.nl/public_html/pages/Team.php(7): require_once('/home/stalvanho...') #2 /home/stalvanhoof.nl/public_html/index.php(35): require_once('/home/stalvanho...') #3 {main} thrown in /home/stalvanhoof.nl/public_html/nl_content/Nieuws_lang.php on line 9