Fokkerij/opfok

Untouchable - Stal van HoofBij het ouderlijk huis van Yvonne Copal in Haaren lopen de fokmerrie van Stal van Hoof en is er volop gelegenheid om jonge merries voor derden op te fokken. De loopstallen zijn ruim, er is veel licht en er heerst een goed klimaat. De hengstenopfok wordt uitbesteed aan De Roosahoeve van Geurt en Linda Roza in Vuren.

Jaarlijks worden er tien tot vijftien veulens geboren uit interessante bloedlijnen, die vanaf hun derde jaar in de verkoop komen. Dat geldt ook voor de aangekochte veulens. Aan prestatie in de moederlijn wordt veel waarde gehecht. Verschillende fokmerries liepen zelf goed in de sport.

Fokmerries van Stal van Hoof:

Phentagera B (Quidam de Revel x Zeus), Grand Prix springen met Will Schellekens

Filandria (Indoctro x Quidam de Revel), gefokt uit bovengenoemde Phentagera B

Promesse (Heartbreaker x Carthago), moeder van KWPN-hengst en Grand Prix-springpaard Untouchable (v. Hors la Loi II, fokker Stal van Hoof)

Quinesse Z (Quinar x Heartbreaker), halfzus Untouchable

Zaragoza (Clinton x Heartbreaker)

Cassou Du Rona Z (Centauer x Nimmerdor), gefokt uit 1.40m springpaard Zarona en halfzus 1.50m springpaard Garona (v. Renville). Stam van Intertoy Z

Cadiz du Rona Z (Carthago x Voltaire), halfzus bovengenoemde Cassou du Rona

Vera (Numero Uno x Epilot)

Carenzalottie (Concorde x Carthago) uit Zottie-stam

Clarissa (Landor S x Cor de la Bryere), halfzus 1.60m springpaard Lacoretto (v. Landfriese I)

Verwachte veulens in 2014 o.a. van:

Harley VDL
Douglas
Super Trooper de Ness
El Primero
Vittorio
Blue Hors Zack
Don Diablo
El Salvador
Uriko

Fandango - Stal van Hoof Barichello - Stal van Hoof Don Sandrino - Stal van Hoof

Al ons nieuws


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /home/stalvanhoof.nl/public_html/nl_content/Nieuws_lang.php:9 Stack trace: #0 /home/stalvanhoof.nl/public_html/include/template.php(114): require_once() #1 /home/stalvanhoof.nl/public_html/pages/Fokkerij.php(7): require_once('/home/stalvanho...') #2 /home/stalvanhoof.nl/public_html/index.php(35): require_once('/home/stalvanho...') #3 {main} thrown in /home/stalvanhoof.nl/public_html/nl_content/Nieuws_lang.php on line 9